Structura Cantar Auto

FLINTAB, leader prin inovatie tehnica

FLINTAB a ales cuvantul de ordine al proceselor de proiectare si fabricatie: DURABIL si a revolutionat conceptul de platforma de cantarire a unui cantar rutier prin cumularea calitatilor esentiale pe care trebuie sa le aibe un cantar rutier profesional. Modelele FAST si FORTI au deschis astfel drumul unei noi conceptii tehnice care, in decursul multor ani de perfecta functionare, a validat marca de valoare a fiecarui model de platforma proiectat ulterior.

Indicatorul final de performanta cristalizeaza un singur concept: Un cantar extrem de rezistent, menit sa inspire incredere, sa arate profesional si sa dureze.

Linia de platforme de cantarire concepute si proiectate de FLINTAB sunt un veritabil „benchmark” national, la al caror etalon se raporteaza celelalte structuri de cantare auto.
Printr-un efort continuu de optimizare, insotit de o viziune permanent proiectata in viitor, platformele fabricate de FLINTAB au atins nivelul maxim de calitate SUPER PREMIUM si nivelul maxim de durabilitate HEAVY-DUTY, atribute cu care un cantar rutier se poate numi cu adevarat EXCEPTIONAL.