cantarexpendo

Cantar rutier cu structura metalica sudata cu grinzi laterale exterioare si interioare, flansata longitudinal si transversal. Cale de rulare din tabla striata grosime 8mm. Inăltime platforma de cantarire 20cm. Fara capace pe mijloc

cantartara

Cantar rutier cu structura sudata cu grinzi laterale exterioare si interioare, flansata longitudinal si transversal. Cale de rulare prefabricata, armata si betonata in fabrica – beton tip C45/55 in conformitate cu DIN 1045. Inaltime platforma 20cm. Fara capace pe mijloc.

cantarfast

Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanşată longitudinal şi transversal. Cale de rulare din tablă striată grosime 8mm. Înălţime platformă 20cm. Capace necarosabile pe mijloc.

cantarforti

Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare armată cu cofraj din tablă pentru turnare beton tip C45/55 (în conformitate cu DIN 1045) on-site. Înălțime platformă 20cm. Capace necarosabile pe mijloc.

cantarski

Cantar rutier cu structură monolit prefabricată din beton armat tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045, fără grinzi laterale, flanșată transversal. Cale de rulare prefabricată (armată și betonată în fabrică). Înălțime platformă 28cm. Opțional capace mediane grătar galvanizate și balustrade de protecție. Spațiu liber numai 700mm.

cantarsumo

Structură monolit, prefabricată din beton armat tip C45/55 în conformitate cu DIN 1045, cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare prefabricată (armată și betonată în fabrică). Fără capace pe mijloc. Înălțime platformă 20cm. Spațiu liber numai 90cm.

cantargenesis

Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată grosime 8mm. Înălțime platformă 20cm. Fără capace pe mijloc. În ansamblu cu fundații prefabricate IP.

cantarinvisible

Structură sudată pentru montaj în cuvă, flanșată transversal. Cale de rulare din tablă striată, grosime 8mm. Înălțime platformă 30cm.

cantardragon

Structură sudată cu grinzi laterale înalte, flanșată longitudinal și transversal. Cale de rulare din tablă striată, grosime 8mm. Lățime activă 5,5m. Aplicații speciale Off-Highway.

cantarredcat

Structură sudată fără grinzi laterale, flanșată transversal. Cale de rulare armată, cu cofraj din tablă pentru turnare beton tip C45/55 (în conformitate cu DIN 1045) on-site. Înălțime platformă 34cm.

image_pdfimage_print